Cégünk a Sanglass Kabin Kft. hosszú múltra visszatekintő magyar tulajdonú gyártó, kis- és nagykereskedelmi vállalkozás. Két fő tevékenységgel vált országosan ismertté, melyek közül kiemelkedik a bútorgyártás és forgalmazás, illetve fürdőszobai termékek nagykereskedelme, értékesítése. 

 

Az elmúlt években jelentős  fejlesztéseket hajtottunk végre  annak  érdekében, hogy kínálatunk megfeleljen a szerteágazó vásárlói igényeknek!

Fő tevékenységi köreink:

  • SANGLASS saját gyártású fürdőszoba és egyéb bútorok (magyar termék – saját gyártás)
  • SANPLAST zuhanykabinok, kádak és tálcák (lengyel termék)  
  • ENIX fürdőszobai és design radiátorok (lengyel termék)  
  • FBS-Sanglass fürdőszobai kiegészítők (cseh termék)  

 

Célunk: minden megrendelőnk megtalálja a praktikumában, megjelenésében, színében és  méretében a számára  legmegfelelőbb terméket!

Mi sem igazolja ezt jobban annál, hogy a lengyel SANPLAST gyárral 20 éve, a lengyel ENIX és a cseh FBS gyárral 15 éve működünk szoros kapcsolatban. A széles és minőségi termék kínálatukat bátran és elégedetten ajánljuk megrendelőinknek, akiknek azzal a szándékkal keresnek meg minket, hogy hosszú távra terveznek és tartós terméket szeretnének vásárolni.

A saját gyártású bútorainkban is a praktikum, a megbízható minőség és változatos formavilág ötvöződik. Fürdőszobabútor katalógusunkban szériatermékek találhatók, azonban ezektől a formáktól és méretektől el tudunk térni. Lehetőség van egyedi gyártásra is!

Ön megálmodja, mi megtervezzük és elkészítjük!

A már előre megtervezett bútorra is készséggel adunk ajánlatot, illetve mi is készítünk árajánlattal kiegészített 3D-s látványtervet. 

 

Ezek lehetnek egyedi: 

  • fürdőszobabútorok,
  • előszobabútorok,
  • gardróbszekrények,
  • konyhabútorok,
  • üzletberendezések,
  • illetve egyéb kiegészítő bútorok is!

Vállajuk ezen termékek gyártását rövid határidővel!

 

 

Számunkra a Vásárlói elégedettség a legfontosabb! Minden tudásunkat ezen feladat ellátásnak szenteljük! Lehetőségeinkhez mérten mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlóink az ország bármely pontján elérjék, megtalálják kínálatunkat. A kecskeméti fürdőszobaszalonunkat és konyha szaküzletünket is ezen céllal nyitottuk, illetve az ország teljes területén közel 150 értékesítő ponttal rendelkezünk. Ezen értékesítési pontok olyan fürdőszoba és szerelvény szakáruházak, ahol az értékesítő és tanácsadó kollégák maximális hozzáértéssel segítik a vásárlókat a számukra legkedvezőbb termék kiválasztásban és legjobb döntés meghozatalában.

 

 

Tovább bővítettük raktár kapacitásunkat, modernizáltuk informatikai rendszerünket, bővítettük gépjármű flottánkat mind-mind annak érdekében, hogy a magas színvonalú infrastruktúrával a jövőben még magasabb szintű szolgáltatást nyújthassunk.

 

Üzletünk és bemutató terünk a Sanglass Fürdőszobaszalon és Konyhastúdió autóval könnyen megközelíthető, a látogatók számára jó parkolási lehetőséget biztosítunk. Kellemes, jól áttekinthető környezetben, színvonalas kiszolgálással és szaktanácsadással szakképzett értékesítőink állnak a vásárlók rendelkezésére. Termékeink európai származásúak, minőségük megbízható, árfekvésük kedvező, pótalkatrész ellátásuk biztosított. Kiemelt raktárkészletünknek köszönhetően a termékek túlnyomó részét raktárról azonnal kiszolgáljuk.

 

Hiszünk abban, hogy a folyamatosan bővülő és megújuló termékválasztékkal, gondos kiszolgálással, magas színvonalú infrastruktúrával tovább növelhetjük vásárlóink, viszonteladó- és kivitelező partnereinknek elégedettségét.